torsdag 28 augusti 2014

Sol, mat & komedishow

-
Denna dag spenderades helt och hållet vid The Main Pool. Likt alla dagar började vi med att lägga våra handdukar (man får väl följa strömmen), sen gick vi in och åt frukost. Under dagen spelade vi dart, jag var med på vattengympan och Lelle spelade vattenpolo. 


Nya gäster hade anlänt och detta märktes tydligt då en högljudd turk tog upp halva stället. Trevlig var han inte heller då han var en riktigt vinnarskalle när de spelade vattenpolo. En tjej i laget räknades tydligen inte heller. Det var i alla fall en mysig dag och vi var även med på deras dagliga quiz medan vi åt en liten kebabtallrik och toast. 


Det var en riktig läsardag för Lelle så när han låg på rummet och läste passade jag på att gå ut och fotografera omgivningen lite i kvällssolen. Vi åt buffén, kollade på komedishowen på amfiteatern och spelade därefter kort i sängen. Alla jäkla ungar på amfiteatern lyste med laserpekare, mitt i ögonen på personalen som uppträdde, och även mot oss i publiken. Ett tag där trodde vi att vi skulle bli blinda. Mest jag, är så jäkla nojig med sånt.. Usch.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar