söndag 24 augusti 2014

Rhodos Village Beach Mitsis Hotel

Idag var det äntligen dags att åka till efterlängtade Rhodos! Mamma och pappa skjutsade mig och Lelle till Sturups flygplats mitt i natten då planet avgick 06:00. På flygplatsen åt vi leverpastejsmackor med gurka och O'boy innan vi gick igenom säkerhetskontrollen. Gud så gott alltså, haha. Vi hamnade bredvid en lite äldre dam på planet som berättade att hon skulle till Rhodos stad med sin svägerska. Svägerskan var tydligen flygrädd, men de drack lite vin och pratade med stolsgrannarna så det gick nog ingen nöd på henne. Jag är också lite flygrädd faktiskt, speciellt efter förra året då vi flög till Mallorca och planet började accelerera för att sedan helt stanna. Något var "fel" och alla fick gå av planet! Något senare fick vi gå på samma plan igen, det var minsann mindre trevligt..

Vi landade i alla fall på Rhodos flygplats 10:25 lokal tid och var framme på hotellet vid halv två. Vi checkade in och en bil tog oss upp till vårt rum där vi lämnade våra väskor. Min första tanke var att vi måste bo väldigt långt bort eftersom de lastade in väskorna i en skåpbil, men det visade sig att vi istället bara bodde högt upp på en backe. Utsikten var fantastiskt och mannen som hjälpt oss sa att det var ett av de bästa rummen på hotellet, vilket kanske kan stämma. I alla fall om man ser till utsikten.


Vi gick direkt ner till matsalen för att äta en sen lunch. Jag beställde cola två gånger utan att någon serverades, vilket inte gav det bästa första intrycket.. (All inclusive) Efteråt var det definitivt dags för lite poolhäng. Där träffade vi ett par från Umeå som berättade lite om hotellet då vi kände oss ganska lost på den något stora anläggningen. Efter lite vin och en tupplur i solstolarna gick jag och Lelle ner en sväng till stranden och tog en drink i The Beach Bar. Strax efter 18:00 gick vi och köpte vatten, vandrade hem upp för trapporna och tog en dusch. Roséboxen som vi hade släpat med öppnades och det blev några parti Uno på den blåsiga balkongen! Därefter blev det buffé, ett besök till hotellets Amfiteater där det pågick Karaoke, och slutligen drack vi en drink och spelade kort i The Rock Bar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar